Na turniru u Cisti Provo povodom blagdana sv. Petra i Pavla, ekipa Dobranja je u finalu pobjedila ekipu Uvik Kontra 3-0 te zasluženo osvojila turnir. Vrlo tvrda i teška utakmica jakih protivnika u kojoj je naša ekipa u drugom poluvrimenu slomila otpor protivnika i na kraju uvjerljivo slavila.

Za Dobranje su nastupali većinom igrači iz Splita, od Dobranjčana su tu bili Petar Ćubelić kao igrač i Krešo Ćubelić kao trener, Mijo Ćubelić kao izbornik. Još su igrali: Nedjeljko Lešina, Josip Cikojević, Jakov Hrstić, Mario Baljkas, Frane Dodoja, Ivan Vidošević, Ivan Ratković, Duje Doljanin, Ante Šećer i Antonio Repić koji je dobio nagradu za najboljeg igrača turnira.

Pobjednički pehar, medalje i novčanu nagradu našoj ekipi je uručio načelnik Općine Božo Ćubić.

Eto, postali smo kao Real i Barca pa dovodimo igrače sa strane da igraju za nas, al to je tako na ovakvim turnirima di je kvaliteta i konkurencija velika. Fala svim momcima koji su nosili dobranjski dres i donili nam prestižni trofej.

A već su krenuli turniri u Cisti Velikoj na kojima nastupamo u svim kategorijama od glavnog turnira, turnira veterana, tunrira dice i seoskog kupa. Prvi nastupi su u četvrtak, uskoro ćemo znati satnicu.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).