U nedilju, 28.1.2018. Anka rođ. Vuletić i Ante Milardović (Ivanković) su obnovili bračne zavjete u crkvi sv. Obitelji u  Splitu, točno 50 godina nakon vjenčanja u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Dobranjama. Fešta se nastavila u društvu obitelji, rodbine i prijatelja u ugodnoj atmosferi restorana Gusar.

Čestitke slavljenicima i ciloj obitelji!

U subotu 10. veljače Udruge s područja općina Cista Provo i Lovreća organiziraju zajedničku proslavu Mačkara. Povorke kreću iz  Studenaca, Dobranja i Biorina u 13 sati, a zatim iz Ciste Velike i Lovreća u 13.30 te je centralna svečanost u Cisti Provo u 14.00, na trgu pokraj caffe bara Fio, di će nas zabavljati tamburaški sastav Ero, uz bogatu lutriju,  te nagrade za najbolje maske.

Pozivamo sve Dobranjčane da se zamačkaraju i zajedno s dicom sudjeluju u proslavi. Okupljanje u Dobranjama će biti do 13.00 na Trgu Franje Tuđmana na raskrsnici odakle nastavljamo prema Cisti Velikoj, pa prema Cisti Provo.

U slučaju lošeg vrimena, program će se održati u dvorani u Lovreću u 14.00 sati.

Pokrovitelji ovoga događaja su Općine Cista Provo i Lovreć.

Mačkare 2018.

Danas se Dobranje dobro zatreslo malo prije 14.00 sati uslid potresa od 4.5 po Richteru sa epicentrom u moru nedaleko od Brela i Baške Vode. Neugodno i nekoliko sekundi straha, ali ništa više od toga.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).