Evo nas pred Korizmu. Pripremimo se.

Korizma nije samo neko vrijeme suzdržavanja od nekih nevažnih stvari, ili stvari kojih se ponekad odričemo poput naših negativnih navika i poroka, već duboko vrijeme sazrijevanja u kojem spoznajemo koje su nam stvari u životu doista bitne i važne.

Misa na Čistu Sridu je u 11.00 sati a kroz korizmeno vrime nediljne svete mise će počimati križnim putem u 9.00 sati.

Denis i Ivana Lerotić (Šuljinovi) su prije nekoliko dana dobili kćer. To je četvrto dite u obitelji. Čestitke!!!

Jedna vijest iz prošle godine, tek sam za nju saznao, al nije kasno podsitit se značajnog priznanja kojeg je Stjepan Ćubelić – Crni dobio od grada Splita. Povodom Dana policije gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara dodijelio je Stjepanu i dvojici kolega javno priznanje i odlikovao ih “Medaljom Grada Splita”. Čestitke!!!

“Policijski službenik STJEPAN ĆUBELIĆ, kontakt policajac II. Policijske postaje nagrađen je jer se u radu posebno ističe po profesionalnosti, samoinicijativnom djelovanju, požrtvovnosti i suradnji s građanima i gradskim službenicima.”

Stjepan već 25 godina radi u MUP-u te je tom prigodom rekao:

“Radim s ljudima, školama, dječjim vrtićima, koliko mogu s obzirom na godine, nisam više u naponu snaga, ali dajem sve od sebe. Problemi s kojima se susrećem kao kontakt policajac su uglavnom oni sa susjedima, oštećenja, loši međuljudski odnosi, ali i oni obiteljski. Oko škola tu su oštećenja, ometanja nastave, rješavamo probleme koliko možemo.”

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).