Na turniru u Cisti Velikoj, Dobranje je imalo predstavnike i na dječjem kupu. Poraženi smo od ekipe MNK Skalice 2:1, koja je na kraju i osvojila turnir. Od Dobranjčana za dicu su nastupili Toma Vuletić i Stipe Ćubelić, a ostatak ekipe je bio iz Splita. Hvala svima koji su nastupali.

Veterani Dobranja su stigli do finala veteranskog turnira, ali su u njemu poraženi od ekipe Opticki studio Lux vision 3:0 iako su većinu utakmice dominirali, pogodili nekoliko puta okvir gola i imali dosta šansi. Protivnik je bio konkretniji i na kraju slavio. Od Dobranjčana jedini je nastupio Krešo Ćubelić, a ostali igrači su prijatelji iz Splita. Nastupili su: Uroš Cipci, Željko Dlaka, Mario Depeder, Joško Rogić, Goran Smoljo, Branko Jakić, Duje Bajrušević, Mario Budimir, Slaven Gračanin, Goran Biočić, Đemal Nasup. Hvala momcima na nastupima i zajedničkim druženjima posli utakmica u Ambulanti.

U nedilji smo imali prvo krštenje ove godine u Dobranjama. Malog Marka, svoje drugo dite krstili su Ante i Marija Vujević (Beljanušić). Čestitke!

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).