Još jedna lipa molitvena inicijativa iz naše crkve, pridružite se:

Papa Franjo

Ne plači za onim što je izgubljeno, bori se za ono što imaš.
Ne plači za onim što je mrtvo, bori se za ono što je rođeno u tebi.
Ne plači za onim tko te je napustio, bori se za onog koji je s tobom.
Ne plači za onima koji te mrze, bori se za one koji te vole.
Ne plači za prošlosti, bori se za svoje sadašnje borbe.
Ne plači zbog patnje, bori se za sreću.
Sa stvarima koje se događaju kod nas, počnimo učiti da ništa nije nemoguće riješiti, samo naprijed.

Za Svetog Oca molba za molitve da Bog štiti njega i daje mu snage kako bi zadovoljio ovaj težak zadatak… neka bude tako!! Naš cilj je doći do deset milijuna Zdravo Marija za Papa Franju. Pošalji ovu poruku svim katoličkim prijateljima, da se mole za Svetoga Oca, da se nebeska majka zauzima za njega i štiti ga u njegovom poslanju:

Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus. Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas grješnike, sada i na času smrti naše. Amen.

Prije nekoliko dana nastavili smo s uređenjem našeg malog trgića u centru sela. Postavljen je novi LED reflektor za osvjetljenje, fala meštru od elektrike Mariju Vujeviću, a intezivno se radi na sređivanju velikog suhozida što će uvelike obogatiti izgled cilog prostora. Stari zid je već srušen, iskopan je jedan dio, te će se prvo postaviti betonski zid a isrpid njega će se zazidat novi suhozid.

Obavijest svima da je knjiga Ivana Kozlice, Markovića jama, koja govori o partizanskim zločinima u Aržanu i Podima 1944. godine, dostupna u prodaji u knjižari Ljevak za 160 kn. (http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-16248-markovica-jama). Također, u petak 31.10.2014. ova knjiga će biti predstavljena u Imotskom. Poziv svim Dobranjčanima koji mogu, da prisustvuju. Pogledajte pozivnicu:

U subotu je blagdan Svih Svetih. Virujem da će veliki broj Dobranjčana doći, zapaliti sviću, staviti cviće i pomoliti se za svoje pokojne. Misa će biti u 14.00 sati.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).