Prošli četvrtak 3. ožujka u prostorijama Općine Cista Provo održana je radionica o Izradi Strategije razvoja općine Cista Provo za razdoblje 2017.-2021. Ta Strategija razvoja ujedno će predstavljati temeljni dokument za prijavu projekata općine Cista Provo na sve fondove Europske unije, što znači da bilo kakav projekt koji se želi natjecati za sredstva iz europskih fondova u ovom razdoblju, morat će bit obuhvaćen ovom Strategijom.

U suradnji s Općinom, na izradi strategije radi tvrtka Invest Consulting, čiji je predstavnik Mario Mandarić upoznao prisutne sa različitim mjerama iz europskih fondova i na koja područja se odnose, te koje se grane razvoja planiraju na našem području.

Pozivamo sve koji žele dati svoje prijedloge o tome što bi sve tribalo bit uvršteno u ovu Strategiju da ispune neke od ponuđenih anketnih obrazaca te obrasce pošalju na email adresu Općine opcina.cista.provo@st.t-com.hr ili donesu osobno u prostorije Općine u roku od 10-15 dana. Sljedeća radionica bi tribala bit održana do kraja miseca di će bit predstavljena radna verzija dokumenta Strategije.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).