Nakon 50 godina djelovanja Služavki Malog Isusa u Cisti Velikoj, kuća se privremeno zatvara. Kako se nismo uspili oprostiti od sestre Vlaste u Dobranjama, posjetili smo je prošlu nedilju u rodnom mistu i zahvalili joj na požrtvovnosti i nesebičnom služenju našoj župnoj zajednici kroz zajedničkih 8 godina, te joj uručili poklone za uspomenu na naše misto.

Sestra Vlasta nas je lipo ugostila, srdačno se zahvalila svima, te uputila pozdrave svim Dobranjčanima.

Oproštaj:

Povezanost naše župe sa Služavkama Malog Isusa je oduvijek bila posebna, od 10 časnih sestara poteklih iz Dobranja, pa do zadnjih 8 godina zajedništva sa sestrama iz zajednice u Cisti Velikoj.

Ovim putem želimo se u ime naše župe Dobranje zahvaliti sestrama na njihovim molitvama i služenju Bogu i našoj župskoj zajednici. Posebno se zahvaljujemo sestri Vlasti koja je svojim dolaskom donijela puno energije, okupljala mlade u crkveni zbor, organizirala pjevanja i priredbe, brinula se oko organizacije sv. mise i održavanja crkve. Draga sestro, Vaša požrtvovnost, nesebično služenje i predanost zauvijek će ostati u našim srcima.

Ispričavamo se ako Vam nismo uvijek bili dovoljna podrška i pomoć u djelovanju i služenju našoj crkvi.

U ovom trenutku rastanka, neka Vas dobri Bog blagoslovi i dalje vodi na Vašem životnom putu. Ostajete u našim molitvama, kao što vjerujemo da ni Vi nećete zaboraviti nas Dobranjčane.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).