Nakon 7 godina posta, Dobranje osvaja Kup sela u Cisti Velikoj. U finalu smo bili bolji od ekipe Blato na Cetini koji su bili prošlogodišnji pobjednici. Rezultat na kraju 6:1.

Nije izgledalo tako uvjerljivo na terenu ispočetka, Blaćani su bolje krenuli u utakmicu i imali nekoliko dobrih šansi ali je naš golman Stipe Vuletić branio sve. U zadnjoj minuti prvog poluvrimena Dobranjčani sa 2 brza gola stižu do velike prednosti. U drugom poluvrimenu izmjenjivali su se napadi sa obe strane, ali smo mi opet bili efikasniji te poveli sa 4:0. Blaćani su postigli počasni pogodak 2 minute prije kraja, da bi naši momci na kraju zabili još 2 gola za konačno slavlje Dobranja. Strijelci za Dobranje su bili Mirko Vuletić, Mario Milardović, Ivan Vuletić (2), Krešo Ćubelić i Gabrijel Vuletić. Vridi istaknuti odličan učinak Vuletića ovog puta, uz prvijenac mladog Gabrijela u svom prvom nastupu, te majstorski pogodak Kreše Ćubelića sa svoje polovice.

Za Dobranje su nastupili: Mirko Vuletić – Gušov, Mario Milardović – Vranjić, Ivan Vuletić – Talin, Krešo Ćubelić – Pepičin, Gabrijel Vuletić – Marijanov, Stipe Ćubelić – Lauškić, Stipe Ćubelić – Pepičin, Stipe Vuletić – Pratrov, Petar Ćubelić – Lauškić i Bože Vujević – Beljanušić.

Pobjeda se proslavila uz bakljadu, zajedničku pismu i druženje na i oko terena.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).