Sa zakašnjenjem su počeli javni radovi u Dobranjama koje ove godine obavljaju Ante Vujević Duća i Antonija Ćubelić, al već su vidljivi rezultati oko crkve i na drugim javnim površinama.

A kad smo kod radova, zadnjih nekoliko dana je vrlo živo u našem polju, pokošena je trava na većem dilu polja, sakuplja se, balaju se kockice i role. Naravno, ko bi danas sve to bez strojeva.

Za koji dan bi tribali počet radovi na novom dilu groblja a svi detalji (odabir grobnice, cijena i sl.) vezani za to će također, uskoro biti objavljeni od strane naše Općine.

Nediljna misa je u ovim litnjim danima pomaknuta na 8.30 sati.

Na početku turnira sela u Cisti Velikoj, naša ekipa “Talenti” pobijedila je Lovreć 6-3. Dobro smo ušli u utakmicu, poveli 1-0, al malo opuštanje u obrani i 2 odlična gola Lovrećana su nas natirala da ubacimo u veću brzinu. Uslidio je brz odgovor naših uz 4 uzastopna gola te smo poveli 5-2. Do kraja utakmice smo imali puno velikih šansi koje nismo iskoristili. Po jedan gol sa svake strane i završilo je sigurnom našom pobjedom. Golove su postigli Petar Ćubelić Lauškić (2), braća Ivan i Luka Vrlić, te braća Ante i Ivan Lerotić (Šarić). Još su igrali Krešo Ćubelić Pepičin, Ivan Vuletić Talin i Antonio Vuletić. Izbornik Mijo Ćubelić.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).