U nedilju su veterani Dobranja na turniru sela u Cisti Provo pobijedili Biorine 5-1. Strijelac svih 5 golova je potpisnik ovih redova, a još su igrali Ante Ćubelić (Lauškić), Ante Ćubelić (Tokušić), Bože Ćubelić (Jaman), Vinko Ćubelić (Jaman) i Krešo Ćubelić (Pepičin). Izbornik Mijo Ćubelić (Lauškić). U finalu se sastajemo sa domaćinima iz Ciste Provo koji su pobijedili Cistu Veliku 4:0. Utakmica se igra u sljedeću nedilju 26. lipnja u 19.30 sati.

Približava se blagdan našeg nebeskog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja. Već nekoliko dana u predvečerje zvona nas slavljenjem pozivaju na pripravu. Ovih dana će se uredit groblje i prostor oko crkve. U četvrtak, dan uoči blagdana tradicionalno se pale svitnjaci.

Na blagdan sv. Ivana Krstitelja, imat ćemo ispovid u 10.30 sati. U 11.00 počinje svečana procesija oko groblja uz nošenje kipa sv. Ivana Krstitelja i barjaka župe. Molba svima koji žele nositi kip u procesiji da se jave. Misno slavlje će predvoditi don Alojzije Bavčević. Popodne će crkva biti otvorena od 16.00 do 18.00 za sve one koji se žele posebno pomoliti i zahvaliti našem nebeskom zaštitniku.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).