U subotu na blagdan Gospe Karmelske naše ekipe su nastupile na turniru u Cisti Velikoj. Nažalost, dobranjska dica su izgubila protiv vršnjaka iz Šestanovca sa 6-1. Jednostavno, vrlo teško smo uopće skupili ekipu, sve je manje igrača tako da nismo uspili napraviti čudo, iako smo se dobro držali prvo poluvrime, čak smo poveli sa 1-0 golom Marka Vuletića, al su snaga i kvaliteta ipak presudile na stranu protivnika. Igrali su: Ante Vuletić, Ivan Ćubelić, Marko Burazin, Marko Vuletić, Toma Vuletić, Marin Ćubelić, Stipe Ćubelić i Duje Ćubelić.

Nakon toga tribali su igrati naši veterani protiv veterana Lovreća, no protivnik se nije pojavio pa je utakmica registrirana 3-0 za nas.

Naše veterane u polufinalu čeka ekipa Biorina, igra se u subotu 23.7. u 18.30 sati, a na seoskom kupu naša udarna ekipa igra protiv Aržana. Termin još nije poznat, al sigurno je da će se finale veteranskog kupa i polufinale seoskog kupa igrati u nedilju 24.7. Nakon utakmica naše ekipe i navijači su se nastavili družiti na Dobranjama u prostorijama ambulante.

Ove godine se u program Memorijala Mate Vučak Čigra vraća uvik atraktivno potezanje konopa. Naravno, Dobranje također sudjeluje. Izvučeni smo u grupu sa Studencima i Katunima. Sistem natjecanja je da vuče svak sa svakim i na kraju samo prvi prolazi u finale. Natjecanje će biti u petak (20.00 sati) i subotu.

Vridi spomenuti i veliki događaj za Cistu Veliku i našu Općinu uopće, a to je proglašenje lokaliteta Crljivica UNESCO-vom svjetskom baštinom. Čestitke svima koji su godinama radili na ovom projektu i zasluženo dočekali priznanje.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).