Ove godine smo se vratili sa turnira u Cisti Velikoj praznih ruku. Prošli petak smo izgubili oba finala u vrlo zanimljivim i napetim utakmicama. Najprije su dica u vrlo čvrstoj utakmici protiv dobre ekipe Aržana propustili dosta šansi te smo na kraju izgubili utakmicu 2:1 nakon velike pogreške suca koji nije dosudio očigledan prekršaj na našem igraču nakon kojeg je postignut gol za konačni rezultat. Čestitke ekipi Aržana na pobjedi.

Uslijedilo je finale veteranskog kupa protiv domaćina, koje smo odlično otvorili, poveli 2:0, ali su se domaćini brzo vratili u igru, izjednačivši u kratkom razdoblju. Utakmica je bila vrlo oštra, na trenutke i gruba, posebice od strane domaćina kojima je na ruku išao sudački kriterij, ponovno je bilo puno sudačkih pogrešaka, nedosuđen čisti penal za nas, propušteno dosuditi nekoliko očitih faula za nas nakon jednog takvog su domaćini iz kontre postigli pogodak. U završnicu utakmice domaćini su ušli s prednošću od 5:3 al smo se uspili vratiti u zadnji čas i izjednačiti na samom kraju utakmice. Nažalost na penale nismo imali sriće te smo izgubili 3:2. Sve u svemu čestitke domaćinima na pobjedi. Ostaje žal zbog lošeg suđenja na šta smo upozorili domaćine.

Nakon utakmica, naše ekipe i navijači su zajedno “proslavili” poraze zajedničkim druženjem u ambulanti na Dobranjama uz jelo i piće. Skupilo nas se oko 70-tak. Kasnije su nam se pridružili 15-tak Cišćana veterana i organizatora turnira te je uz dobru atmosferu bilo i zezancije i pisme. Nezaobilazna tema je uvik bila smjena našeg izbornika Mije kojeg svake godine smjenjuju pa nikako. Fala Cišćanima na posjeti, uz želju da nastoje održati visoku razinu kvalitete turnira u svim aspektima!