Evo obavijest Čistoće Imotske krajine d.o.o. o prikupljanju glomaznog otpada.

Poštovani korisnici:

Čistoća Imotske krajine d.o.o. kao davatelj usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog otpada organizira odvoz i glomaznog otpada.

Putem naše i općinske web stranice, kao i facebook stranice čistoće Imotske krajine d.o.o. , sve stanovnike s područja pružanja usluge obavještavamo o terminskom planu odvoza, kao i o lokacijama na koje mogu odložiti glomazni otpad.

U vremenu od:
06.09.2021. – 20.09.2021. Dobranjčani će moći odložiti glomazni otpad na Prljačama uz cestu prema Gaju.

Glomazni otpad odlažite isključivo na prostoru označenom žutim trakama!

U glomazni se otpad ubrajaju: kade, kupaonski elementi, ormari, ogledala, kreveti,
madraci, kauči, dječja kolica, sjedalice, komode, stolovi, stolice, fotelje, sudoperi, vrtni namještaj, ljuljačke, suncobrani, rolete, vrata, prozori, radijatori, daske za glačanje, frižideri, štednjaci.

U glomazni otpad se NE ubraja građevinski otpad, i isti neće biti odvezen.

VAŽNO: Zamoljavamo sve korisnike da se pridržavaju plana odvoza i da navedene Iokacije iza datuma odlaganja NE koriste za daljnje odlaganje.

Inače, razlog promjene mista za odlaganje glomaznog otpada je, s obzirom da je odlagalište bilo uz glavnu cestu, bio to što su pojedinci a i prolaznici iz drugih mista nastavljali odlagati svakakvi otpad nakon što je glomazni otpad već bio odvežen, pa se tako počelo stvarati divlje odlagalište.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).