Pretprošle nedilje don Augustin je najavio početak rekonstrukcije naše župne crkve. Dosta je stvari koje triba popraviti, tako da će se rekonstrukcija obavljati u nekoliko faza, kako budemo financijski u mogućnosti.

Apsolutni prioritet u ovom trenutku je kompletna promjena krova koji je u vrlo lošem stanju. Strop je oštećen zbog prokišnjavanja i povremenih nanosa sniga kroz krov te kao takav predstavlja opasnost sigurnosti vjernika.

S obzirom da je ovo veliki projekt za našu župnu zajednicu, don Augustin je pozvao sve Dobranjčane da financijski pomognu u okviru svojih mogućnosti. Dobra je vijest što smo jedan dio financiranja već osigurali o čemu će don Augustin detaljnije izvjestiti u narednim danima kao i o ukupnoj vrijednosti cijelog projekta.

Svoje priloge možete dati župniku prije nediljnih župnih misa, a možete i uplatiti na žiro račun naše župe (IBAN): HR0324070001100566461 sa naznakom “Za rekonstrukciju župne crkve”.

Početak radova očekujemo uskoro tako da će se već od ove nedilje, mise održavati na otvorenom pokraj groblja ili po potribi u staroj crkvi.

Lipote Dobranja

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).