Evo malo zakašnjeli izvještaj sa izleta dobranjskih veterana na tradicionalni turnir 4 grada u Zagrebu.

Turnir se održao prije misec ipo dana. Na njemu su sudjelovale 4 stalne veteranske ekipe Zagreb, Uskoplje, Linz i Knin, a ove godine su nastupile 2 pridružene ekipe Dobranje i Novi Travnik. Ove godine je turnir postao i memorijalni u spomen na pokojnog Vinka Čuljka koji je bio član ekipe Linza.

Turnirski dan je započeo misom zadušnicom za pokojnog Vinka u crkvi Blažene Djevice Marije Anđeoske u Sesvetskoj Sopnici. Nakon toga je bilo zajedničko gledanje utakmice Hrvatska – Wales u Sava Centru u Sesvetama, di se posli toga održao turnir.

Ekipa Dobranja je igrala u grupi sa Uskopljem i Linzom. U prvoj utakmici izgubili smo od ekipe Uskoplja 3-2, a u drugoj utakmici smo pobjedili ekipu Linza 3-1. To je bilo dovoljno za nastup u utakmici za 3. misto di smo izgubili od ekipe Knina 3-0. Pobjednik turnira je ekipa Zagreb.

Za ekipu Dobranja su igrali: Jakov Lerotić, Tomo Lerotić, Božo Ćubelić, Krešo Ćubelić, don Alojzije Ćubelić, Vinko Ćubelić, Dalibor Vuletić, Ivan Vrlić i Jure Maglić, voditelj Mijo Ćubelić, a pratili su nas i naši vjerni navijači.

Nakon utakmice slidilo je zajedničko druženje, večera i zabava u restoranu Stridon di su dodjeljene nagrade i priznanja. Od naših, priznanja su dobili don Alojzije, te Jakov Lerotić Jale kao “najperspektivniji” golman.

Jedan prekrasan vikend di smo bili vrhunski ugošćeni i počašćeni od naših domaćina prije i poslije turnira. Posebne zahvale don Alojziju, đakonu Miljenku Bošnjaku i njihovim prijateljima koji su nam osigurali smještaj, druženje i zabavu, te naravno, organizatorima turnira na odličnoj organizaciji.
Zahvala i našoj Općini te PZC-u Split na pomoći u financiranju ovog putovanja.

Komentari (1)

  • Bože

    Prvi put smo nastupili u tom sastavu, neuigrani, zato nismo bili prvi.
    Na sljedećem turniru – ako nastupe iste ekipe – uz nekoliko treninga, “malo rastrčavanja oko stabala”, ista ekipa osvojit će – pehar!
    Pozdrav svim sudionicima turnira – našim velikim suparnicima i prijateljima.
    Bože, Zagreb

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).