Zaladilo u Dobranjama. Prvi dani listopada donili su vrlo ladno vrime, dosta kiše, vitra, tako da su šporeti i grijanja stavljeni u funkciju.

S obzirom da je listopad vrime od Ružarija, kod nas je nediljom krunica u 8.30 a iza toga sv. misa. A sljedeće nedilje je misijska nedilja pa se pozivaju svi da svojim prilozima pomognu naše misionare i misionarke u velikim dilima milosrđa.

Naši lovci ne gube vrime te su uz pomoć prijatelja iz okolnih sela odradili jedan dobar dio posla na novoj lovačkoj kući.

Napreduju i radovi na novom dilu groblja. Do sad se za kupnju nove grobnice prijavilo nešto više od 20 ljudi. U startu je planirana izgradnja 50 grobnica ali će to ovisiti o konačnom broju prijavljenih pa je moguće da se zasad izgradi nešto manje.

Komentari (1)

  • Vesna U

    Poštovani, udruga “Ujević” organizira u rujnu 2017. 4. Znanstveno-stručno savjetovanje, te se za tu priliku tiska i zbornik radova. Na vašim stranicama sam pročitala o porijeklu prezimena Ujević, a ako se ne varam u Dobranjama imate i lokalitet Krivodol. Ovim putem pozivam autora teksta na suradnju u Zborniku s radom na ovu temu. Ako ste zainteresirani javite mi se na mail. Hvala.

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).