Veliki dio radova na rekonstrukciji naše župne crkve ulaze u svoju završnu fazu. Unutrašnji zidovi su izrađeni i pripremljeni za bojanje, upravo se postavlja nova rasvjeta, uređena je i sakristija, a i vanjski zidovi su spremni za zadnju ruku i bojanje. Neki radovi sad ovise i o vrimenu i temperaturama, nadamo se da će nam se vrime još malo smilovati.

Inače, financijski smo dosta dobro pokrili veliki dio radova zahvaljujući svima vama koji ste velikodušno pomogli, još nam je potribno sakupiti jedan dio sredstava da pokrijemo ove završne radove bojanja i postavljanja nove rasvjete. Zato još jednom molba svima koji mogu pomoći da prikupimo ova sredstva te završimo ovu fazu uređenja naše crkve.

Ako sve bude u redu, moguće je da će se već ovu nedilju mise opet održavati u novoj crkvi.

U budućnosti nas čeka još jedna faza uređenja unutrašnjosti naše crkve, u planu je zamjena starih klupa, te općenito prilagođavanje unutrašnjosti crkvenog prostora da što bolje odgovara liturgijskim potribama. Ali, ova faza će vjerojatno malo pričekati s obzirom da smo prilično iscrpili financije za sve stvari koji su napravljene u zadnjih nekoliko miseci.

Na kraju samo podsjetnik za sve koji dolaze na misu:

  • Na liturgijskim slavljima dužni smo poštivati epidemiološke mjere i preporuke Stožera CZRH kao i odredbe Splitsko-makarske Nadbiskupije!
  • Obvezno staviti masku
  • Poštovati razmak
  • Dezinfekcija na ulazu u crkvu
  • Maksimalno 25 osoba

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).