20. lipnja 2015.g. u crkvi Gospe od Pojišana u Splitu vjenčali su se Ivan Vuletić pok. Stipana (Talin) i Matea rođ. Bekavac, kći Damira. Čestitamo!

Povodom blagdana sv. Petra i Pavla i dana naše Općine, na svečanoj sjednici Općine Cista Provo održanoj 26. lipnja 2015. dodiljena su javna priznanja trima svećenicima za njihov dugogodišnji pastoralni rad na području naše Općine. Nagrađeni su naš bivši župnik don Lovre Žuljević, don Bogoslav Bartulović župnik Ciste Provo i don Ante Čipčić župnik Aržana. Čestitamo! Za don Lovru je između ostalog rečeno:

“Kroz cijeli svoj svećenički rad iskazivao je neizmjernu ljubav i dobrotu prema svakom čovjeku. Djelujući u Dobranjama preko 40 godina, osim što je bio duhovni vođa, često je bio i pokretač mnogih projekata u crkvi, ali i tolikih akcija za poboljšanje uvjeta života u Dobranjama. Njegovo župničko služenje bilo je obilježeno silnom energijom i toplinom srca koje je osvajalo.”

Memorijalni malonogometni turnir “Mate Vučak Čigra” u Cisti Velikoj je pred vratima. Dobranjčani će i ove godine sudjelovati u 3 natjecanja; veteranski, seoski i dječji kup. Već ovi petak 3. srpnja nastupaju naša dica kao prva utakmica ovogodišnjeg memorijala. Još se ne zna protivnik, ni sat odigravanja, vjerojatno će biti negdi oko 19.30.