U finalu seoskog kupa na Memorijalnom turniru Mate Vučak Čigra u Cisti Velikoj smo na isti način uzvratili Katunjanima za poraz veterana, nakon 0-0 u regularnom dijelu, bili smo bolji na penale 2-1 i osvojili turnir.

Teška i tvrda utakmica u kojoj su Katuni u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih udaraca al je Nikola Lerotić već tada pokazao da je ovo njegova večer. I mi smo imali svoje šanse, posebno kad smo protivnika stisnuli u drugom poluvremenu, al jednostavno nismo dobro pogađali. I onda na penale, za nas pogađaju Mirko Vuletić i Ivan Vuletić, a Nikola fantastično brani 2 penala i donosi nam trofej.

Nastupali su: Nikola Lerotić (Zorica), Petar Ćubelić (Lauškić), braća Ivan i Luka Vrlić, braća Ante i Ivan Lerotić (Šarić), Krešo Ćubelić (Pepičin), Ivan Vuletić (Talin), Antonio Vuletić, Mirko Vuletić (Gušov) i Josip Ćubelić (Radulov). Izbornik Mijo Ćubelić.

Na zajedničkom proglašenju pobjednika pehar, medalje i novčanu nagradu primio je naš izbornik, a pobjeda je proslavljena uz piće i druženje isprid Doma u Cisti Velikoj.

Fala igračima svih naših selekcija na nastupu, vidimo se dogodine.

I posebna čestitka Mati i Katarini Vuletić (Talini) koji su prije misec dana dobili svoje prvo dite,  kćer.

Još nema komentara

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena (*).